Web dizajn

Ovu stranicu ste vjerovatno posjetili jer imate razlog. Ako je vaš razlog zapravo promjena toka vašeg poslovanja ili osiguravanje poslovnog napretka ili pak pojava na digitalnoj mapi svijeta, onda ste na pravom mjestu. Sajt je online prezentacija vaše djelatnosti poslovanja, sajt je bukvar azbuke biznisa. Želite da unarijedite vaš posao, unaprijedite svoje postojanje na Internetu. Da, toliko je jasno. Poenta je pronaći ključne kupce usluga a potom ih i zadržati.  Potencijalni zainteresovani kupci će pogledati vašu prezentaciju koja će im u vidu web sajta biti dostupna 24 časa dnevno na uvid.  U momentu kada ste svojom prezentacijom privukli a potom  i zaintrigirali posjetioca vašom prezentacijom, lako ćete stići do krajnjeg cilja, do prodaje. Pitanje je samo na vama, koliko brzo toe želite.

Web sajt koji prodaje

Da bi zapali za oko posjetioca vašeg sajta morate da se pobrinete o raznim stvarima. Vrijeme kada je bilo dovoljno zakupiti domen i popeti ga na hosting, a potom ispisati vaše usluge je prošlo. Biti prisutan na Internetu u da našnjem vremenu na kvalitetan način više nije luksuz, već potreba. Stari su počeli da “Googlaju” i da nas svakodnevno iznenađuju što su sve us tanju da nađu na Internetu, često ne tražeći nešto, a kamo li tipski kupci koji ključnim riječima traže konkretne informacije. Informacija, najskulji resurs današnjice, mora biti koncipirana na pravi način u pravo vrijeme za krajnjeg kupca. Takođe, danas je veoma bitno kako web site izgleda, šta se u njoj i na koji način nalazi, tj. na koji način korespondira sa posjetiocima. Da li je vaš sajt dovoljno vizuelno/grafički primamljiv, da li je funkcionalan, da li se lako pretražuje, da li ima optimalan i relevantan sadržaj, da li poziva klijantelu ili je ostavlja poslije par sekundi ravnodušnim su pitanja koja teba da postavite sebi kada kreirate vaše web mjesto. Detalji čine razliku, detalji posjetioca pretvaraju u potencijalnog kupca. Sve je u detaljima.

Nudimo vam kompletnu uslugu osmišljavanja i izrade web sajtova za specifične potrebe vašeg biznisa. Vodimo računa o svakom pojedinačnom detalju kako bismo vam omogućili da brže i lakše postignete sve željene poslovne ciljeve.

Mi volimo WordPress

Content Management System ili CMS predstavlja sistem za upravljanje sadržajem web sajta. Uz pomoć najpopularnije i najzastupljenije platforme među njima, WordPress platforme, bićete u mogućnosti da s lakoćom samostalno održavate svoj web sajt, bilo kad i bilo gde, sa bilo kog računara, i to bez trunke prethodnog programerskog znanja. Nakon kvalitetno dizajniranog i postavljenog web sajta od strane našeg profesionalnog tima web dizajnera, moći ćete da kreirate, postavljate, mijenjate i vršite pregled kompletnog sadržaja sajta koji uključuje tekstove, slike, video i audio materijale.

Pored WordPress-a, služimo se programiranjem uz pomoć:
– PHP
– HTML
– JS
– GIT
– Node
– React i Angular
– API i REST
– Serverless
– Typescript
– Web optimization, data structure, algorithms..
I još mnogo manje relevantih programskih jezika i alata.

Šta dobijate uslugom pravljenja web sajta?

Proces pravljenja sajtova podrazumijeva analizu raznih aspekata vašeg poslovanja, na osnovu čega se daje prijedlog web prezentacije koja bi odgovarala vašim ciljevima, kao i vašoj ciljnoj grupi. Usluga uključuje:

 • Detaljnu analizu konkurencije i potencijalnih kritičnih tačaka koje je potrebno pokriti
 • Detaljnu analizu postojećeg stanja i mogućnosti razvoja
 • Moderan dizajn prilagođen prirodi vašeg biznisa
 • Izradu sajta u Word Pressu i integraciju kompletnog sadržaja na WordPress CMS sistemu
 • Instalaciju neophodnih i korisnih WordPress dodataka u skladu sa potrebama vašeg poslovanja
 • Formiranje menija i dodavanje novog sadržaja koji uključuje tekstove, fotografije i druge materijale
 • Povezivanje sa svim vašim poslovnim društvenim mrežama i njihovo isticanje na samom web sajtu
 • Mogućnost backup-a podataka nakon završene izrade web stranica
 • BONUS: Kratku obuku o korišćenju WordPress platforme koja će vam omogućiti samostalno vođenje i ažuriranje vašeg sajta

Koje su dobiti korišćenja WordPress sajta?

 • Značajna prednost u Google pretrazi (sajtovi koji koriste WordPress CMS u startu imaju daleko višu poziciju u pretrazi)
 • Veliki izbor prodajno-marketinških alata za postizanje željenih ciljeva i kreiranje uspješne web stranice
 • Jednostavno korišćenje koje podrazumijeva unos i izmjenu sadržaja koje nakon profesionalne izrade sajta možete samostalno obavljati i time se osloboditi dodatnih troškova održavanja
 • Moderan i primamljiv web dizajn koji osvaja
 • Responsive web sajt koji je prilagođen korišćenju na mobilnim uređajima
 • Pregledan, lak za korišćenje i pretraživanje od strane posjetilaca sajta
 • Precizna i detaljna statistika (WordPress vam omogućava kvalitetno praćenje razvoja sajta kroz Google analitiku)
 • Mogućnost postavljanja i vođenja bloga u svrhu privlačenja većeg broja posjetilaca i podizanja kredibiliteta same kompanije.