Internet marketing

Cilj Internet marketinga – rezultat.

Kao i svakom poslu, cilj treba da rezultatom opravda sredstva. Međutim sa nama nije sve oko sredstava. Negdje je poterbno udahnuti i dušom, znanjem, trudom put do cilja.

Ponekad je najlakše platiti, ali vrlo često se valja i pomučiti za nešto, ako ništa osjećaj pobjede je veći. Mnogi stručnjaci će opovrgnuti ovu logiku drugačijim tehnikama, ali ova tehnika je jednostavno, naš moto. Iza svakog našeg dizajna, bilo grafičkog, web, vizuelnog ma kakvog god, uz znanje uložen je trud i jedini začin ove hrane koju zasta poznajemo, a to je ljubav. Ljubav prema onome pto radimo i šta zapravo želimo da podijelimo sa vama.

Moguće je da ste do sada već probali neku od najpopularnijih kojima se služe iskusni marketari sa željom da povećate broj potencijalnih klijenata i uvećate prodaju. Vjerovatnoća je da, ukoliko niste detaljno, analitički i studiozno osmislili i formirali svoje marketing strategije, a uz to ih uz neophodna znanja internet marketinga i sproveli na adekvatan način, dobili ste kratkoročne i nezadovoljavajuće rezultate. Ukoliko ste do rezultata uopšte i došli. To vas je navelo da pomislite kako možda internet marketing nije pravo rešenje za vaš biznis? Tu smo da vas uvjerimo da grešite.

Mi ne radimo samo marketing, mi za vas radimo brending. Držimo do toga da je razlika velika.
Marketing je kao da pitate neku osobu da izađete zajedno jer vam se dopada.
Brending je razlog zbog kojeg je ta osoba rekla “DA”.

 

Da li biste želeli da uvećate broj klijenata, ojačate svoj brend, umnožite profit i generalno unaprijedite svoje poslovanje? Internet marketing je pravo rješenje. Uz pomoć njega ćete moći da podržite konstantan rast poslovanja, ali i pratite siguran napredak vašeg biznisa.

Istraživanja pokazuju da čak 72% kompanija nema jasan marketing pravac djelovanja, a čak 47% i nikakav marketing plan. Upravo u tome leži problem. Nasumično korišćenje pojedinačnih internet marketing taktika često ne postiže željenu dobit i na kraju postaje samo bespotrebni trošak kompanije. Za uspjeh svih planiranih marketinških aktivnosti potreban vam je drugačiji pristup – pristup koji je prilagođen potrebama i ciljevima vašeg poslovanja. Jedino uz online marketing tehnike koje su krojene po vašoj mjeri i u skladu sa vašim ciljnim grupama, željama klijenata možete postići maksimalne rezultate, lako mjerljive i vidljive veoma brzo.

Šta želite? Da svoj proizvod/uslugu probijete na tržištu, istaknete se i budete bolji od konkurencije, povećate vidljivost i ojačate brend, umnožite broj posjeta na sajtu, pridobijete veći broj klijenata… Sve to, i još mnogo drugih želja, a sve vode ka jednom konačnom cilju, a to je prodaja. Zato hajde da otkrijemo kako da stignemo do nje.

usluge internet marketinga

Šta vam treba?

Da li vam je dobro dizajniran i pregledan sajt potreban? Da, ali nije dovoljan. Kvalitetno napisani i uklopljeni prodajni tekstovi na njemu? Optimizovan sadržaj za pretraživače? Takođe. Korišćenje društvenih mreža u svrhu promocije i kontakta sa klijentima? Da, ali kojih? E-mail marketing? Retargeting? Da li su vam potrebne sve ove usluge, samo neke od njih ili druge nepomenute i u kojoj mjeri?

Da biste povećali prodaju, a samim tim i zaradu, neophodno je uraditi kompletnu analizu tržišta i postojećeg stanja sajta i napraviti detaljan marketing plan po kom će se sprovoditi planirane aktivnosti. Na taj način svoje prihode možete uvećati i do nekoliko puta, a biznis značajno unaprediti.

usluge online marketinga

Šta možete dobiti internet marketing uslugama?

  • Pregledan, jasan, primamljiv web sajt koji prodaje
  • Sadržajne, klijentima interesantne i relevantne tekstove na sajtu
  • Optimizovan sadržaj za pretraživače i stoga veću vidljivost u Google pretrazi
  • Aktivnu zajednicu potrošača na društvenim mrežama
  • Targetirane, efikasne reklame koje se obraćaju pravoj publici (Google i/ili Facebook marketing)
  • Analizu rezultata koja pruža bolji uvid u profil sadašnjih i budućih klijenata
  • Jači, snažniji, uspješniji brend
  • Stabilan rast i razvoj vašeg biznisa
  • Višestruko uvećanu zaradu

Naše usluge prilagođavaju se vašim željama i potrebama. Stoga, svaku od internet marketing usluga koju nudimo možete uzeti i zasebno. Naši konsultanti su vam uvijek na raspolaganju kako bi vam pružili nekoliko predloga mogućih i poželjnih marketing aktivnosti i sa vama izabrali najbolje rješenje.